Ponovo dva igrača NK Bosna u timu kola: Zasluženo i Zukić i Šukrija

Odlične igre kompletnog tima NK Bosna ponovo su u tim 24.kola Druge lige Centar dale dva igrača kluba iz Visokog koji ovog proljeća igra najbolji i najefikasniji fudbal.

Tariku Zukiću strijelcu dva gola u Zavidovićima ovo je već treći puta u devet odigranih kola da je među najboljim prema mišljenju najozbiljnijeg FB Pagea Druga liga Centar koji se bave analizama utakmica i drugim dešavanjima u ovom rangu takmičenja.

Tarik Šukrija golman visočke Bosne je prvi puta u timu kola i to potpuno zasluženo jer je kod rezultata 1:1 imao dvije odlične intervencije i spasio visočki tim nakon čega je ekipa dobila dodatno samopouzdanje koje je rezultiralo i ubjedljivom pobjedom.

NK Bosna je i prije ovog 24.kola imala svoje pojedince u najboljih jedanaest, pa je tako Emin Seferović to bio dva puta, jednom Tarik Hindija, Almin Buza je bio proglašen i za igrača kola dok je Tariku Zukiću kao što smo i napisali ovo treći puta da bude u timu kola.

Naravno bez jakog kolektiva i cijelog tima ove stvari bi bile nemoguće, a posebno bez trenera Mensura Džavitija koji je također u jednom navratu bio izabran za trenera 16.kola.

NK Bosna

Scroll to Top