Mensur Džaviti, trener kojem je teže opravdati časove igračima u školi nego pobijediti protivnika

Nakon još jedne u nizu pobjeda NK Bosna u Drugoj ligi Centar gdje je prošlog vikenda u Visokom savladana NK Kolina rezultatom 4:1, svoj redovni komentar utakmice za Visoko.co.ba dao je i trener Mensur Džaviti, trener koji ima veće probleme za opravdanja u školi za svoje igrače nego za postavke taktike, pobjede i bodove. Džaviti je od najmlađe ekipe u ligi napravio ozbiljan tim i igrače koji mogu svakoga da pobjede. Evo šta je za naš portal rekao nakon utakmice protiv Koline:

– Još jedna dobro odigrana utakmica protiv dobre ekipe Koline. Iako smo slabije otvorili utakmicu prvih 15-20 minuta, nastavak je donio bolju igru i mogu reći na kraju smo zasluženo slavili.

Čestitke igračima koji rade nevjerojatne stvari, a naravno želim i da čestitam ljudima iz Uprave koje te igrače prate od prvog dana.

Nažalost pobjeda je otišla u drugi plan, jer nas je potresla povreda našeg igrača Kurevije Lorisa, kojem ovom prilikom želim brz oporavak.

Naredno kolo gostujemo kod vrlo dobre ekipe Krivaje, gdje ćemo nastojati da se vratimo neporaženi. – rekao je za Visoko.co.ba trener NK Bosna Mensur Džaviti.

NK Bosna / Visoko.co.ba

Scroll to Top