MEGA-TRANS d.o.o. Sponzor NK Bosna Visoko i u 2017-oj godini

Danas je u našim prostorijama potpisan sponzorski ugovor između NK Bosna Visoko i naše visočke kompanije MEGA-TRANS d.o.o Visoko.

Ugovor je potpisan za predstojeću polusezonu. Ugovor ispred NK Bosna Visoko je potpisao Predsjednik UO Nermin Kadrić koji se zahvalio kompaniji MEGA-TRANS i izvršnom direktoru gospodinu Eminu Efendiri na sponzorskom ugovoru koji će mnogo pomoći u radu NK Bosna Visoko.

Izvršni direktor kompanije gospodin Emin Efendira je istakao da sponzorski ugovor potpisuje sa velikim zadovoljstvom i da je sretan zbog svih pozitivnih dešavanja u i oko kluba, te očekuje u narednom periodu da će ovu pozitivnu priču podržati i ostali privredni subjekti iz naše općine Visoko.

Kompanija MEGA TRANS d.o.o Visoko je osnovana 2000 godine. Osnovna djelatnost kompanije je pružanje logističkih usluga uključujući transport/prevoz, skladištenje, distribucija, carinjenje kao i djelatnost konsaltinga na izradi fizibiliti studija kao i konsalting u oblasti optimizacije logističkih procesa i troškova. Posjedujemo vlastiti skladišni prostor kapaciteta 1000 m2 te smo u mogućnosti vršiti usluge skladištenja. Naš rad karakterišu tačnost, pouzdanost, odgovornost, fleksibilnost, kvalitet i brzina. Imamo mlad i dinamičan tim uposlenika koji su uvijek spremni da udovolje zahtjevima klijenata. Konstantno radimo na poboljšanju kvaliteta usluge. Naš osnovni cilj je zadovoljstvo naših klijenata i naša najbolja preporuka su naši klijenti.

BUDI BOSNA

Scroll to Top