MENSUR MUŠIJA ZA “SPORTSKE”: Iz Čelika nam nisu nudili da im pustimo utakmicu, muka mi je u stomaku!

Autor filma “Bosanski Hoffenheim” Jasenko Korjenić, u jednoj emisiji na regionalnoj televiziji N1, govoreći o svom filmu kazao je da ima informacije, koje je dobio iz Fudbalskog kluba Mladost iz Doboja kod Kanja, a da su im iz Uprave Čelika nudili da puste utakmicu.
Iz Čelika su demantovali te navode, a isto je učinio i predsjednik Mladosti DK Mensur Mušija, koji je demantovao sve te navode, te istakao da Korjenić nema nikakve veze sa klubom, osim što je radio već pomenuti film.

“Nisam vidio tu izjavu, ali sam čuo i vjerujte da mi nije bilo dobro. Demantujem sve što je on rekao, jer on nema nikakve veze sa klubom, niti je uposlenik Mladosti. Nikada sa nekim klubom iz države nismo razgovarali na taj način, niti bi ikada to sebi dozvolili. To nije način na koji mi radimo. Zaista se ograđujemo od toga. Iz Čelika nam nikada niko takvo nešto nije nudio. Čelik i Mladost su prijateljski klubovi i mene je stomak zabolio kada sam čuo sve to. Još jedanput demantujem sve što je Jasenko Korjenić kazao i ne želimo da se ime Mladosti spominje u bilo kakvom negativnom kontekstu ili nekim nečasnim radnjama” – kazao je Mušija za Sportske.ba.

(A.Pločo/Sportske.ba)

Scroll to Top