Ivan Mamuša je kazao kako ih očekuje zahtjevna utakmica te da “Bosna” nije bezazlena ekipa.

Nogometni klub Travnik je ovoga četvrtka organizovao press konferenciju povodom predstojeće utakmice sa visočkom Bosnom kojoj su prisustvovali Senad Bajrić – pomoćni trener, Ajdin Nuhić – kapiten te Ivan Mamuša – igrač.

Osvrnuli su se na prethodno odigranu utakmicu sa Bosnom Semom ali i istakli da su velika očekivanja od utakmice u subotu te da bi im 3 boda mnogo značila.

Kada je u pitanju igrački kadar, Zajmović i Smajić su još uvijek povrijeđeni, a Kadrić neće moći igrati zbog tri žuta kartona.

Kapiten Vezira je istakao da su igračima u timu zasigurno najdraže ovakve utakmice protiv jakih, kvalitetnih ekipa gdje se mogu pokazati sve kvalitete.

Ivan Mamuša je kazao kako ih očekuje zahtjevna utakmica te da “Bosna” nije bezazlena ekipa.

Na pitanje kako protiču treninzi, kazao je da su momci jako motivisani i skoncentrisani.

Bajrić ističe da ova utakmica neće riješiti prvenstvo.

Na pitanje da li je prednost Vezira to što je “Bosna” trenutno u tzv. krizi, Bajrić je kazao da to ne mora da znači. Veziri u suštini gledaju samo sebe.

Nuhić je također pozvao navijače da ih podrže i dođu na Pirotu u subotu,

Veziri su pokrenuli akciju pred utakmicu sa visočkom Bosnom, pa tako svi oni koji vole ovaj travnički klub imaju priliku da osvoje originalni dres.

Naime, karte možete kupiti u trgovini FotoMedia koja se nalazi preko puta Policije u centru Travnika, a na poluvremenu će se upriličiti izvlačenje 4 sretna dobitnika originalnih dresova.

Utakmica koja će odlučiti šampiona Prve lige Federacije BiH se igra ove subote u 16 sati na stadionu “Pirota”.

“Podrži svoj grad! Podrži svoj klub! SVI na Pirotu!” – poručuju Veziri.

Travnicki.INFO

Scroll to Top