Član koordinacionog odbora NK Bosna // Bosna i Hercegovina ima predstavnika na finalu UEFA Europa Lige

Bosna i Hercegovina će na jednom od najvećih UEFA prvenstava u finalu imati predstavnika svoje zemlje. Adis Hajlovac, član Koordinacionog odbora NK Bosna Visoko, obavljat će ključnu ulogu kao oficir za sigurnost tokom finala UEFA Lige Europe između Atalante i Leverkusena.

UEFA je vjerovala Hajlovcu u prethodnim prilikama. Ovo će biti treće uzastopno finale u kojem će Adis biti ključan za održavanje sigurnosti događaja, budući da je slične zadatke obavljao na finalima u Sevilli i Budimpešti. Njegova posvećenost, profesionalizam i marljivi rad u prethodnih 11 godina, kada se brinuo o bezbjednosti svih reprezentativnih selekcija Bosne i Hercegovina, rezultirali su kontinuiranim angažmanom na međunarodnom nivou.

 

Adisove obaveze neće prestati završnicom UEFA Europa Lige ove godine. Osim toga, on će predstavljati Bosnu i Hercegovinu na sljedećem Evropskom prvenstvu u Njemačkoj, gdje će nadgledati sigurnost stadiona u Stuttgartu.

Adis Hajlovac je izuzetan profesionalac čija karijera svjedoči o njegovoj stručnosti i posvećenosti. Kao član Izvršnog odbora Nogometnog saveza FBiH, nastavlja da doprinosi razvoju sporta i sigurnosti na najvišem nivou, čime Bosna i Hercegovina stječe vidljivost i priznanje na međunarodnoj sceni.

NK Bosna / federalna.ba

Scroll to Top