“Budi Bosna” sezonske ulaznice od danas u prodaji

NK Bosna Visoko obavještava svoje navijače i simpatizere da su u prodaju  puštene  sezonske karte za nastupe našeg kluba u Prvoj ligi FBiH za sezonu 2015/2016.

Uprava kluba se odlučila za dvije vrste sezonskih karti:
1. Osnovna  “BUDI BOSNA – FAN” po cijeni od 30 KM a koja važi za sve prvenstvene utakmice našeg kluba u sezoni 2015/2016.

2. Zlatna “BUDI BOSNA – VIP” po cijeni od 100 KM koja važi za sve prvenstvene utakmice našeg kluba u sezoni 2015/2016 kao i sve VIP događaje u organizaciji kluba tokom sezone. VIP godišnja ulaznica predviđa smještaj na tapaciranim sjedištima u centralnom dijelu “BIOS”  tribine koji je  natkriven i zatvoren, ali i druge pogodnosti tokom utakmice.

Kupovina osnovne godišnje karte po cijeni od 30 KM je ekonomski isplativ potez i donosi značajnu uštedu uzevši u obzir da će cijena ulaznica za utakmice u ovoj sezoni biti u prosjeku 5 KM.

Kupovinom godišnje karte pomažete NK Bosna Visoko u vrlo finansijski i takmičarski zahtjevnoj sezoni.

Prodajna mjesta na kojima će se  prodavati “BUDI BOSNA” sezonske karte su prostorije kluba, Sport Caffe NK Bosna i partnerski Caffe Sound u kojem će se uskoro u prodaji nači i navijački rekviziti NK Bosna Visoko.

Pored gore navedenih prodajnih mjesta, karte možete kupiti i kod naših ovlaštnih akvizitera koji će vršiti uličnu prodaju na info pultu NK Bosna, također vašu BUDI BOSNA kartu možete kupiti i kod bilo kog člana uprave kluba.

 

“Dodatne informacije možete dobiti na email: info@nkbosna.ba

godisnja karta

Budi Bosna!! Kupi Kartu!!!

 

Scroll to Top