Adnan Hrelja potpisao ugovor sa visočkom Bosnom

Adnan Hrelja, 23-godišnji krilni fudbaler, potpisao je jednogodišnji ugovor sa visočkom Bosnom, čiji je dres nosio prošle sezone. Hrelja je na kraju protekle sezone napustio Mladost iz Doboja kod Kaknja, nakon što mu je istekao ugovor, a nakon toga imao je nekoliko ponuda domaćih klubova.

Dvadesettrogodišnjeg krilnog fudbalera želio je Olimpic i Sloga iz Siminog Hana, no na kraju se odlučio preći u klub, u kojem je već ranije igrao.

Hrelja je prošao omladinske kategorije Sarajeva, a 2012. godine je otišao u mađarski Pesci MFC. Godinu poslije vratio se u matični klub, koji ga je poslao na posudbu u Rudar iz Kaknja, a zatim u Mladost 2014. godine. Nakon isteka posudbe potpisao je stalni ugovor s timom iz Doboja kod Kaknja. Prvi dio prošle sezone proveo je na posudbi u visočkoj Bosni, gdje je pružao zapažene role.

Povodom prelaska u NK Bosna Visoko na svom facebook profilu Adnan Hrelja je izjavio:

Novi, stari klub gdje sam uvijek dobro prihvaćen i na obostrano zadovoljstvo postao novi igrač sljedećih godinu dana. Novi izazovi, a ambicije ništa manje od prošle sezone! NK Bosna Visoko 👍

 

Scroll to Top