U Visoko stigli treneri Real Madrida koji će podučavati mlade nogometaše na predstojećem kampu u našem gradu

Uoči početka nogometnog kampa Real Madrida, koji će predstojećeg vikenda biti održan u Visokom, u naš grad stigli su i ono članovi ekipe Real Madrida koji će obučavati mlade nogometaše tokom trajanja ovog kampa. Treneri i instruktori Real Madrida po dolasku u Visokog obišli su Gradski stadion “Luke”, na kojem će polaznici kampa trenirati tokom narednog vikenda, članovi delegacije Real Madrida su sa svojim domaćinima Muhamedom Husićem i Slavišom Vukićevićem obišli i smještajne kapacitete u Franjevačkogm samostanu sv. Bonaventure u Visokom.

U samom konviktu Franjevačkog samostana dočekali su ih fra Marko Ćorić i fra Stipo Alandžak, te su im pokazali mali hotel ovog samostana koji će u narednim danima ugostiti sve učesnike kampa Real Madrida u Visokom.

Podsjećamo naše čitaoce, kamp Real Madrida počet će sutra, 25. marta, na Gradskom stadionu “Luke” u Visokom, gdje će veliki broj učesnika imati priliku da uče nogometne vještine od vrhunskih stručnjaka iz Real Madrida koji će voditi ovaj kamp. Kamp će trajati sve do utorka, 29. marta, a sam kamp za sve mlade nogometaše ponudit će treninge sa oficijelnim trenerima Real Madrida, opremu i diplome o učešću za sve učesnike, te odlazak u Madrid i posjeta klubu za najbolje učesnike kampa.

Scroll to Top