Svi u Usoru nema izgovora!!!

Kako se bliži nedjeljna utakmica posljednjeg kola Druge lige Centar u kojoj NK Bosna gostuje u Usori i eventualnom pobjedom osigurava prvo mjesto, ono što se može primjetiti jeste da vlada neviđena euforija koja nije zabilježena zadnjih par godina u našem gradu. Svi su uz Bosnu i na svakom koraku se priča o utakmici koja znači ulazak u veći rang, odnosno to jest ulazak u Prvu ligu FBiH.

Ono što treba istaknuti paralelno sa rezultatom koji ostvaruje prvi tim je da je ova Uprava uradila mnogo na infrastrukturnom dijelu stadiona i u organizacionom smislu, a realno je i da ova Uprava nema nekog „bogatog člana“ u klubu kakve su imale prijašnje Uprave. Sve to je primjećeno i od strane navijača koji daju bezrezervnu podršku. Zbog svega toga ova nedjelja treba da bude posebna i zbog toga treba da kuće, vikendice, kafiće… zamijenite jednim putovanjem na gostovanje u Usoru kako bi pobjedili i proslavili titulu ispred Općine Visoko.

Oni koji ne mogu izdvojiti jedan dan za Bosnu nemaju pravo ni komentarisati rad Uprave ni igru Bosne. Ovim povodom obezbjeđena su tri autobusa ispred stadiona Luke koja kreću u 13.00 sati put Usore i trebamo ih napuniti navijačima i da damo podršku našim igračima.

Na kraju ovog teksta parola koja se čuje ovih dana u našem gradu. Svi u Usoru nema izgovora!!!

Scroll to Top