FKS: Svi igrači spremni za Borac

Fudbaleri Sarajeva u srijedu, u sklopu prve utakmice četvrtine finala Kupa Bosne i Hercegovine, dočekat će banjalučki Borac na stadionu Koševo. Utakmica se igra u 18h.

Izabranici Mehe Kodre vrijedno se spremaju za nadolazeći duel protiv Borca, a ono što naročito veseli naš stručni štab jeste izuzetno povoljan zdravstveni bilten uoči samog susreta sa Banjalučanima.

“Svi igrači su spremni i u trenažnom procesu, te konkurišu za sastav u srijedu. Veseli nas dobro stanje u ekipi, što se tiče zdravlja igrača. U proteklim danima, na treninzima, manje udarce su zadobili Cimirot i Radovac, ali su i oni u međuvremenu priključeni u punom intenzitetu ekipi, te stoje na raspolaganju stručnom štabu.”, kazao je klupski fizioterapeut, Mirza Marevac.

Sarajevo i Borac prvu utakmicu Kupa igrat će u srijedu, 11. marta. Cijene ulaznica za pomenutu utakmicu su sljedeće: Tribina “Sjever – Vedran Puljić” – 3 KM, Tribina “Istok” – 6 KM, Tribina “Zapad Galerija” – 10 KM.

Vrijedi spomenuti da će, povodom Dana žena, 8. marta, pripadnice ljepšeg spola imati besplatan ulaz, kao i djeca do 14 godina sa važećom članskom karticom Bordo kluba. Također, vlasnici sezonskih ulaznica će iste moći koristiti na utakmici između Sarajeva i Borca.

http://www.fcsarajevo.ba/bs/vijesti/svi-igraci-spremni-za-borac/2158

Scroll to Top