NAJAVA DERBIJA IZMEĐU STARIH RIVALA NK BOSNA i NK TOŠK: “Imamo strahovito veliki motiv protiv direktnog konkurenta za ulazak u viši rang, ekipe TOŠK!”

Nakon što smo više nego uspješno zaključili generalnu probu, savladavši brezanski Rudar rezultatom 10:0, pozivamo Vas da nas bodrite u prvoj utakmici nastavka prvenstva protiv tradicionalno neugodnog protivnika i največeg rivala za ulazak u viši rang takmičenja, ekipe NK TOŠK iz Tešnja.

Nogometni klub Bosna Visoko završio je jesenji dio prvenstva na prvom mjestu sa osvojena 34 boda, što je samo 1 bod više od drugoplasirane ekipe NK TOŠK. Zanemarljiva bodovna razlika, kvalitetne ekipe, kao i želja istih za plasman u viši rang takmičenja, garantuje odličnu nogometnu predstavu koja zaista zaslužuje veliku posjetu.

Prema nezvaničnim informacijama, put Visokog se sprema veliki broj navijača TOŠKA, popularnih ATOMACA koji su spremni poderati grla i dlanove bodreči svoju ekipu.Ova informacije je svakako “bačena rukavica” našim najvatrenijim navijačima, neprevaziđenim DEMONIMA koji se ovih dana okupljaju i pripremaju za derbi.

U razgovoru sa našim navijačima saznajemo da bi mogli imati i podršku navijača našeg partnerskog kluba FK Sarajevo, vatrenih HORDI ZLA kojih je samo u Visokom zaista veliki broj.

Iz uprave našeg kluba poručuju:

” SVI U LUKE – NEMA IZGOVORA”

Utakmica če se odigrati na stadionu LUKE

14.03.2015 godine sa početkom u 15 h

 

BUDI BOSNA

Scroll to Top