Partneri: Članovi FK Sarajevo besplatno na utakmicu protiv Radnika

clanovi radnik

Fudbalski klub Sarajevo u subotu, 25. oktobra, dočekuje Radnik iz Bijeljine. Utakmica na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase počinje u 14.30 sati.

Povodom obilježavanja 68. godišnjice postojanja Fudbalskog kluba Sarajevo, tim sa Koševa je odlučio svoje vjerne članove nagraditi besplatnim ulazom za nadolazeću ligašku utakmicu protiv Radnika.

“Kako bi imali omogućen besplatan ulaz, preporučujemo da provjerite da li je vaša članska kartica aktivna putem Fan Zone ili direktno u Odjelu za članstvo, koji se nalazi u prostorijama Fudbalskog kluba Sarajevo, ul. Maršala Tita 38/b. Ako još uvijek niste član naše velike bordo porodice, pozivamo vas da se učlanite. Informacije o tome kako možete postati član Fudbalskog kluba Sarajevo dostupne su na LINK.

Osim toga, i vlasnike godišnjih ulaznica za domaće utakmice našeg kluba, odlučili smo obradovati poklonom. Naime, svi oni koji su kupili godišnju ulaznicu, istu će moći koristiti i za utakmice Kupa Bosne i Hercegovine za sezonu 2014/15. Na taj način, Fudbalski klub Sarajevo želi zaštiti vjerne kupce godišnjih ulaznica, te im omogućiti dodatne pogodnosti.

Ovim putem želimo napomenuti I da je u toku nagradna igra Fudbalskog kluba Sarajevo, u kojoj naši navijači, koji svakodnevno posjećuju klupske stranice, mogu osvojiti bijelu, odnosno bordo člansku karticu, te besplatnu ulaznicu za tribinu ZAPAD – Galerija za subotnju utakmicu protiv Radnika.

Kako bi osvojili nagradu, potrebno je da posjetite Facebook Fun Page FK Sarajevo i u poruci pošaljete vašu rođendansku čestitku najkasnije do petka, 24. oktobra, do ponoći. One najbolje ćemo nagraditi. Budite kreativni i originalni”, navodi se na fcsarajevo.ba

Scroll to Top