Šampion predstavio nove dresove

Fudbalski klub Sarajevo danas je u svečanom salonu “Svetozar Vujović” predstavio nove dresove za takmičarsku sezonu 2015/2016, te je ozvaničen nastavak saradnje sa brendom HAAD get a game.

Adnan Hajrulahović, poznati bosanskohercegovački modni dizjaner, ispred brenda HAAD get a game u svom obraćanju medijima, iskazao je zahvalanost FK Sarajevo.

“Na početku mogu samo iskazati zahvalnost FK Sarajevo. Mi smo se definisali kao brand kroz potrebu FK Sarajevo. Haad je prvi sportski brand u Bosni i Hercegovini, i iskazujem svoje zadovoljstvo obnovom ugovora. Drago mi je što smo potpisali ovaj ugovor, jer on pokazuje da su u FK Sarajevo zadovoljni našim radom. Mi smo krenuli u ekspanziju svog biznisa, otvorili smo fabriku u Zenici, koja zapošljava nekih 20 ili 30 porodica i to je sjajan potez i za domaću ekipu. Uskoro otvaramo i jedan maloprodajni objekat u BBI centru u Sarajevu i pozivam vas da budete prisutni i tom prilikom.”, kazao je Hajrulahović.

“Produžujemo saradnju sa Haad brandom, što je dovoljan pokazatelj koliko smo opredijeljeni da podržimo bosanskohercegovački biznis i domaću privredu. Ovo je jedini ispravan put, like-anje i share-anje na facebooku ne donosi ništa bez konkretne aktivnosti. Haad će oblačiti sve naše selekcije uključujući i SFK 2000, a raduje nas da Haad oblači i neke druge selekcije, kao što je mlada ženska reprezentacija u košarci. Ovo je jedan od poteza na koji sam zaista ponosan. Iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim i tehničkom direktoru Elviru Kantardžiću, koji danas nije prisutan, a koji je jedan od najzaslužnijih što smo sklopili ovaj ugovor.”, zaključio je u nastavku Generalni direktor FK Sarajevo, Dino Selimović.

 

Scroll to Top