Red Star Sport d.o.o. produžio tehničko sponzorstvo sa NK Bosna u sezoni 2018

NK Bosna Visoko i Red Star Sport iz Brčkog, ozvaničili su nastavak vrlo uspješne poslovno tehničke suradnje u sezoni 2018/19.

Ova renomirana kompanija će i u narednoj sezoni biti tehnički partner našeg kluba.

Ovom prilikom, direktor kompanije gosp. Brane Kitić je istakao:

“Izuzetno mi je drago da će kompanija Red Star Sport nastaviti partnererstvo sa potentnom ekipom “Bosne” iz Visokog. Ovo je ekipa sa jednom izuzetnom tradicijom u Bosni i Hercegovini, tako da smo se odlučili da potpomognemo Bosnu i u narednoj sezoni. Visoko ima stabilan klub i tu priču treba podržati. Za ovu sezonu smo obezbjedili takmičarske lopte adidas a nećemo bježati od proširenja suradnje u nekim nadolazećim vremenima.”

Vrijedi istači da je ova kompanija bila i sponzor prošlogodišnjeg turnira “Visočko Ljeto 2017”, koji je održan i ove godine.

Najzaslužniji za dolazak ove kompanije, na listu partnera NK “Bosna” Visoko, je član UO Adis Hajlovac:

“Vlasnik ugledne kompanije Red Star Sport, gospodin Brane Kitić je moj dugogodišnji prijatelj koji se redovno zanima za stanje u našem klubu. Ideja za medjusobnu suradnju došla je spontano nakon  dosta  razgovora o dešavanjima u našoj ekipi, i o projektu stabilnog nogometnog kluba koji smo zamislili, na što je Brane predložio da na neki način potpomogne naše ideje. Prvi ugovor realizovali smo u prošloj sezoni a na moju izuzetnu radost, danas smo i finalizirali i ugovor o nastavku suradnje u narednoj sezoni, s toga bih želio da se zahvalim kompaniji Red Star Sport i njenom direktoru na podršci našem nogometnom klubu. Moram istaći i to da su naši nogometaši redovni kupci fudbalskih kopački i drugih rekvizita iz asortimana Red Star Sporta te da ostvaruju znatne popuste i pogodnosti zbog ugovora koji imamo sa ovim renomiranim prodavcem sportske opreme”

Kompanija Red Star Sport je smještena u Brčkom i bavi se trgovinom brendirane sportske opreme.

NKB Press

 

Scroll to Top