Partneri: Pogodnije cijene mjesečne članarine u Omladinskom Pogonu FK Sarajevo za određene kategorije stanovništva

omladinskipogon

Na redovnoj 14. sjednici Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sarajevo donešena je odluka o cijenama mjesečnih članarina za polaznike Omladinskog pogona bordo kluba, uzimajući u obzir cjelokupno situaciju u bosanskohercegovačkom društvu.

Cijena mjesečne članarine u Omladinskom pogonu Fudbalskog kluba Sarajevo iznosi 50,00 KM za jedno dijete, a u slučaju da iz jednog domaćinstva trenira njih dvoje ili više, članarina iznosi 35,00 KM ponaosob.

Djeca ratnih vojnih invalida također uživaju popust. Jedan mjesec treniranja za pomenutu kategoriju iznosi 30,00 KM. 

Članarina za djecu iz domaćinstava u kojima niti jedan roditelj nema stalno zaposlenje iznosi 15,00 KM. Kao potvrdu, potrebno je da roditelji u tromjesečnim vremenskim intervalima dostave potvrde o nezaposlenosti sa Biroa za zapošljavanje.

Ukoliko se desi da polaznici Omladinskog pogona Fudbalskog kluba Sarajevo iz objektivnih razloga (npr. bolest) ne budu u mogućnosti određeni vremenski period prisustvovati treninzima i utakmicama kluba, u tom slučaju mjesečna članarina iznosi 10,00 KM. 

Omladinski pogon Fudbalskog kluba Sarajevo svakodnevno vrši upis novih dječaka, koji svoje fudbalske vještine žele pokazati i unaprijediti. 

U zimskom periodu, najmlađe selekcije našeg kluba treniraju u zatvorenom prostoru, tačnije u Olimpijskoj dvorani Juan Antonio Samaranch/Zetra, te u Atletskom centru Koševo.

Priključite se i vi Omladinskom pogonu Fudbalskog kluba Sarajevo, trenirajte u najvećem sportskom kolektivu u Bosni i Hercegovini! Vrijedi istaći da naši polaznici, nakon tri mjeseca aktivnog treniranja, dobivaju članske kartice Sarajeva, sa kojima mogu besplatno gledati domaće utakmice Bordo kluba na Olimpijskom stadionu „Asim Ferhatović-Hase“.

 

Više informacija možete dobiti putem e-mail adrese omladinskaskola@fcsarajevo.ba ili na tel/fax (033) 664-262 i 222-280.

Scroll to Top