Održan turnir za pjetliće pod pokroviteljstvom BH Telecoma

Danas je na pomoćnom terenu, gradskog stadiona “Luke”, u Visokom, održan mini turnir za pjetliće, pod pokroviteljstvom BH Telecoma.

Prije početka turnira, prisutnim se obratio gosp. Mirza Ganić, direktor direkcije BH Telecom Zenica:

“Izuzetno mi je drago što je BH Telecom sponzor jednog ovakvog projekta, a posebno nam je drago što najmlađima možemo pružiti neke nezaboravne trenutke. BH Telecom je bio, i biće, jedan od najvećih pokrovitelja pozitivih aktivnosti, kako u lokalnim zajednicama, tako i šire. Nema sumnje da su djeca naša budućnost i mi ćemo ih zasigurno nastaviti pomagati.”

Nakon gops. Ganića, nekoliko rečenica je dodao i gosp. Muhamed Husić, član UO NK “Bosna” Visoko i rukovodilac omladinskog pogona:

“Prije svega jedno veliko hvala BH Telecomu i gosp. Ganiću. Ovo je jedna zaista pozitivna priča, koja će dugo ostati u sjećanjima naših najmlađih. Nadam se da ćemo u narednom periodu produžiti suradnju sa BH Telecomom, jednim od najvćeih pokrovitelja bh. sporta, te da će ova kompanije u budućnosti, pored omladinskog pogona, podržati i našu seniorsku ekipu. Još jedno veliko hvala našim pokroviteljima.”

Na turniru su učestvovale 4 ekipe, Bosna I, Bosna II, Bosna III i Bosna IV, a iako je to u drugom planu, pobjednik je bila ekipa Bosne III.

Prigodne nagrade i poklone dječacima su uručili gosp. Ganić i gosp. Husić.

 

Scroll to Top