Partneri: Nova web stranica FK Sarajevo počela sa radom!

novi sajt

Nova web stranica Fudbalskog kluba Sarajevo zvanično je počela sa radom. Nalazi se na istoj adresi – www.fcsarajevo.ba, a ima sasvim novi i moderan dizajn. Sadržaj je obogaćen, a mogućnosti članstva, komunikacije i marketinga unaprijeđene.

“Naša nova stranica je urađena koristeći prilagodljiv dizajn koji se mijenja i prilagođava u zavisnosti od uređaja sa kojeg se otvara. To je od velike važnosti za sve korisnike, koji pristupaju stranici putem telefona ili tableta, a čiji broj, prema našim podacima, kontinuirano raste. Osim pomenutog, vrijedno je spomenuti unaprijeđenje na prikazu historije kluba, naših prvotimaca, statistika o učinku, te prikaz samih utakmica kroz sezone, koji će se u narednom periodu dopunjavati sa utakmicama iz ranijih godina.”, kazao je Web master bordo kluba, Bakir Husović.

Najznačajnija poboljšanja web stranice Fudbalskog kluba Sarajevo urađena su na području članstva u klubu. Naime, svi naši navijači, koji zbog manjka vremena, života u drugom gradu ili iz nekog trećeg razloga nisu u mogućnosti doći u prostorije kluba i postati članom, sada to mogu uraditi online.

“Najznačajnije nove opcije koje pruža web stranica Fudbalskog kluba Sarajevo su ubrzan, pojednostavljen i moderan način učlanjivanja u klub, produživanja članarine, te kupovina  sezonskih ulaznica. Korisnici koji nemaju kreditnu karticu, moći će naručiti člansku karticu, što će dodatno ubrzati sam proces učlanjivanja, budući da je do sada bilo potrebno izvršiti uplatu u Odjelu za članstvo i omladinski pogon našeg kluba. Također, unaprijeđen je sadržaj u Fan Zoni za naše članove.”, kazao je Oficir za odnose s javnošću Fudbalskog kluba Sarajevo, Tarik Trbić.

Posjetite zvaničnu web stranicu Fudbalskog kluba Sarajevo i svakodnevno čitajte novosti iz vašeg voljenog kluba, a na podstranicama se detaljno upoznajte sa svim dijelovima Sarajeva. – www.fcsarajevo.ba

Scroll to Top