NK Bosna u nedjelju dočekuje FK Goražde u Lukama

NK Bosna Visoko igra svoju premijernu utakmicu u povratničkoj sezoni Prve lige FBIH protiv neugodnog protivnika ekipe FK Goražde.

Odlična utakmica i zlata vrijedna pobjeda na gostovanju u Čapljini daje nam za pravo da vjerujemo u izabranike trenera Elvira Ele Memića.
Zamjenik kapitena i dvostruki strijelac u prošloj utakmici, Adnan Zamer Hodžić, u kratkom obračanju rekao nam je da samo pobjeda dolazi u obzir. Analizirali smo igru protivnika iz utakmice sa Zvijezdom Gradačac i ono što smo vidjeli jeste da imaju dobar vezni red ali ne i bolji od našeg, bez imalo potcjenjivanja protivnika, pobjedit cemo
Ih njihovim oružjem – veznim redom, rekao je popularni Zamer.
Upravni odbor NK Bosna Visoko, svjestan težine derbi utakmice ali i toga da je ovo premijerna utakmica pred domačom publikom, donio je odluku od korekciji cijene karata za ovu utakmicu. Tako će cijena ulaznice za derbi utakmicu NK Bosna – FK Goražde iznositi 3 KM, što je ispod prosjeka lige i u rangu sa dosta slabijim utakmicama. Pored ove odluke, upravni odbor je prihvatio i zahtjeve navijačke skupine DEMONI kad je ova utakmica u pitanju, te izrazio nadu u podršku jednaku onoj koju je naša ekipa imala u Usori.
Svi na stadion, nema izgovora, BUDI BOSNA!!!
https://www.youtube.com/watch?v=LbtYzH7A_MM

Scroll to Top