NEVIĐENA EUFORIJA: Bosna u pohodu na Premijer ligu, žele okupirati Kakanj!

Fudbaleri Bosne iz Visokog u 25. kolu Prve lige FBiH gostovat će u Kaknju. Gostovanje kod Rudara moglo bi biti ključno za Visočane u pohodu na Premijer ligu. Svjesni su toga i u klubu, a u Visokom vlada neviđena euforija. Zbog toga je i rukovodstvo Bosne sve navijače kluba i simpatizere pozvalo da dođu u Kakanj i pruže podršku fudbalerima Bosne.

“Povodom sutrašnje utakmice 25. kola Prve lige FBiH, koju naš tim igra sa ekipom Rudara iz Kaknja, želimo da pozovemo, u što većem broju, sve navijače i simpatizere kluba, da krenu u Kakanj i daju podršku našim momcima.

Mole se svi oni koji imaju namjeru putovati u Kakanj, obezbijđenim prijevozom ili privatnim automobilima, da dođu na okupljanje navijača ispred stadiona „Luke“ u 15 sati, odakle će svi zajedno krenuti put Kaknja u 16 sati, uz pratnju policije.

Pozivamo sve naše navijače na fer, korektno i sportsko navijanje tokom utakmice, uz nadu da ćemo još jednom dokazati kako NK „Bosna“ još uvijek ima jedne od najboljih navijača u Bosni i Hercegovini.Također, molimo sve navijače da poštuju procedure koje budu naložene od strane policije, kako bi čitava organizacija prošla bez problema.Nadamo se da ćemo poslije utakmice u Kaknju svi zajedno slaviti”, saopćili su iz visočke Bosne.

Scroll to Top