Nermin Kadrić Buco, obračanje na press konferenciji NK Bosna

Na današnjoj press konferenciji NK Bosna Visoko, pred početak takmičenja u novoj sezoni Prve lige FBiH, u ime uprave kluba govorio je Nermin Kadrić – Buco, član uprave kluba i jedan od najvećih sponzora ovog kluba, koji je kazao nešto više o novim igračima i pripremama kluba za narednu sezonu.

“Bosna ulazi u ovu sezonu znatno ojačana, igrački i finansijski, na što smo posebno ponosni, te smatram da ćemo do početka sezone biti potpuno spremni da odigramo kvalitetno sezonu pred nama. Očekuje potpunu angažovanost, ozbiljnost i doprinos, kako članova uprave, tako i trenera, igrača, ali se nadam i većoj posjećenosti publike, koja nas je uvijek podržavala u našem naumu.” – kazao je ovom prilikom Kadrić, koji je pozvao i druge privrednike koji rade na području općine Visoko da podrže priču zvanu NK Bosna Visoko, kako bi ovaj klub uspio ostvariti neke historijske rezultate.

Imperativ nam je bolja igra!

Kada je u pitanju “ugovor između NK Bosna i FK Sarajevo je validan i on je uvijek otvoren, ali u ovom prelaznom roku Sarajevo nije imalo adekvatnih igrača koji bi mogli dobiti priliku kod nas da igraju, te je to osnovni razlog zašto nemamo igrača iz FK Sarajevo.” – kazao je Kadrić, završivši press konferenciju pojašnjavanjem ambicija kluba u narednoj sezoni:

“Prvo mjesto i Premijer liga nam nisu imperativ. Želimo igrati bolje, jer smo prošle godine nadajući se borbi za opstanak ustvari završili u vrhu tabele, što nam je bio dodatni motiv da u ovoj sezoni budemo jači u svakom smislu. Nećemo forsirati ulazak u Premijer ligu, ali ako i kada se to desi razmišljat ćemo o tome.”

#budiBosna , #Bios

dio texta preuzet sa www.visoko.co.ba

Scroll to Top