Partneri: Ljubav prema Fudbalskom klubu Sarajevo ne zna za vrijeme i traje decenijama

fk sarajevo clanska

Fudbalski klub Sarajevo, tokom svojih 68. godina postojanja, okupio je na hiljade zaljubljenika u bordo-bijelu boju. Svaki navijač ima svoju priču, kako i koliko je vezan za ovaj klub.

Ljubav prema Fudbalskom klubu Sarajevo ne zna za vrijeme i traje decenijama, a pravi primjer za to je naš navijač Edin Šabanagić. Naime, naš Edin se još kao učenik, davne 1984. godine, učlanio u Fudbalski klub Sarajevo. Svake godine, svih 30 godina, obnavljao je svoju članarinu i tako pokazivao svoju ljubav prema bordo boji.

Prije nekoliko dana, Edin je posjetio naše prostorije i ponovo obnovio svoju članarinu. Iskoristio je tu priliku i kako bi iskazao podršku svom voljenom klubu uoči najznačajnije ligaške utakmice, uoči derbija protiv Željezničara, koju su izabranici Mehe Kodre sigurno priveli kraju, te pobijedili gradskog rivala rezultatom 2:1.

Stoga, ako je bordo boja vaša omiljena, a Fudbalski klub Sarajevo vaš voljeni klub, ne čekajte ni trenutak više i postanite naš član! Sve informacije o članstvu dostupne na LINK!!!

 

http://www.fcsarajevo.ba

Scroll to Top