FOTO&VIDEO: NK Bosna u Visokom proslavila titulu i prolazak u Prvu ligu FBiH, na afteparty-u pjevala Naida Bešlagić

 

Nakon sjajne partije koju je ekipa NK Bosna Visoko pružila danas u Usori, osvojivši najvažnija tri boda ove sezone, koja su bila krucijalna za osvajanje titule, večeras je u Visokom organizovana velika proslava dugo očekivane titule i prolaska ekipe u Prvu ligu Federacije BiH.

U Usori i tokom samog putovanja navijači su vatreno slavili pobjedu Bosne i osvajanje titule, čemu svjedoče fotografije i videozapisi koje vam Visoko.co.ba ekskluzivno donosi.

 

Nakon što su se svi putnici vratili iz Usore napravili su jedan počasni krug kroz grad, u pratnji policije, proslavivši titulu u prepunom centru grada, a nakon toga proslava se preselila na stadion Luke, gdje su navijači i igrači zajedno napravili bakljadu i proslavili danas, teškom mukom, zarađene bodove iz Usore.

Ova današnja pobjeda označila je početak jedne nove ere u NK Bosna Visoko, a to su večeras pokazali i ponosni navijači, koji su sve vrijeme skandirali u znak pobjede visočke Bosne.

Na samoj proslavi razgovarali smo i sa kapitenom ekipe, Amarom Čabaravdićem, koji je ekskluzivno za Visoko.co.ba kazao:

“Danas smo odigrali vrlo tešku utakmicu, po vrlo teškom vremenu, bilo je stvarno vruće igrati. Ali naši igrači su stvarno bili svjesni važnosti utakmice i mislim da je upravo to presudilo današnjoj pobjedi, jer smo mi imali veći motiv da dobijemo ovu utakmicu. Zahvalio bih se ovim divnim navijačima koji su došli da nas podrže u velikom broju i koji su bili naš 12 igrač. Čestitam i TOŠK-u na fer i korektnoj borbi, ali ipak čestitam i nama svima jer, na kraju, mi smo prvaci.”

Poslije proslave na rukometnom igralištu u okviru stadiona Luke, svi učesnici današnje utakmice preselili su se u prostorije kluba, gdje ih je dočekala sjajna atmosfera i zabava, koju je krunisao nastup visočke muzičke zvijezde, Naide Bešlagić.

Na kraju ne preostaje ni nama nešto više osim da čestitamo navijačima, igračima i upravi Bosne na sjajnoj utakmici, sjajnoj sezoni i odličnom timskom radu koji je na kraju donio titulu u naš grad i prolazak NK Bosna u Prvu ligu Federacije BiH.

A vama, dragi čitaoci, prepuštamo da uživate u mnoštvu fotografija i videozapisa sa večerašnje proslave…

 

 

 

Scroll to Top