Upriličena svečanost zatvaranja kampa Real Madrida u Visokom i dodjela diploma učesnicima

Proteklih pet dana Visoko je bilo poprište jednog od najzanimljivijih sportskih događaja za cjelokupnu bosanskuhercegovačku javnost, te su za to vrijeme Visočani bili domaćini trenerima jednog od najvećih sportskih klubova na svijetu, Real Madrida. Više od stotinu mladih nogometaša iz cijele Bosne i Hercegovine, ali i iz šire regije, okupilo se u našem gradu ovih pet dana, kako bi učestvovali na kampu Real Madrida.

Pet dana ispunjenih vrhunskim svjetskim nogometom u Visokom završeni su danas prigodnom svečanošću i dodjelom diploma za sve učesnike kampa, koja je upriličena u Kulturnom centru Prijeko. Ekipa koja je bila zadužena za organizaciju ovog kampa, na čelu sa proslavljenim visočkim nogometašem, Slavišom Vukićevićem, ponosno je predstavila sve učesnike kampa, a ovom prilikom dodijeljene su i zahvalnice svim partnerima projekta, koji su pomogli u realizaciji kampa, među kojima su se našli i visočki privredni giganti IGM, BIOS i Vispak, kao članica AS Grupacije.

kamp real madrid zavrsnica (37)
Sabrija Imširović, učesnik kampa Real Madrida
Tokom same završne svečanosti razgovarali smo i sa pojedinim učesnicima kampa, koji su za portal Visoko.co.ba iskazali svoje impresije nakon petodnevnog boravka na kampu Real Madrida u Visokom.

“Čast mi je bilo učestvovati na kampu Real Madrida u Visokom i uživao sam učeći sa trenerima, što je i bio moj cilj kada sam se prijavljivao za učešće. Trener Hektor mi se najviše svidio i zaista mi je drago da sam bio učesnik ovakvog jednog kampa.” – kazao nam je Sabrija Imširović iz Sarajeva, jedan od mladih učesnika ovog kampa.

U nastavku pogledajte fotogaleriju sa fotografijama koje je naš reporter napravio za vrijeme svečanosti zatvaranja kampa Real Madrida u Visokom.

image image imagekamp-real-madrid-treneri-1292x768

Scroll to Top