Dunav Osiguranje novi sponzor NK Bosna Visoko

Dunav Osiguranje novi sponzor NK „Bosna“ Visoko
NK „Bosna“ je danas dobio još jednog partnera, a riječ je o Dunav Osiguranju.

Ova kompanija je već neko vrijeme bila u razgovorima sa čelnim ljudima našeg Kluba, a danas je stigla i zvanična potvrda.

Ovaj ugovor je još jedan u nizu dokaza da trenutni UO radi odličan posao, te da se mnoge kompanije, firme i preduzeća interesuju za suradnju sa nama.
Vrijedi istači, da je pregovore u ime NK „Bosna“ vodio čaln UO, gosp. Adnan Delić, koji je istakao:
„Prije svega, izuzetno mi je drago da smo dobili još jednog partnera, koji će podržati naša nastojanja da se vratimo u Premijer Ligu Bosne i Hercegovine. Sigurno je da smo na pravom putu što se tiče organizacijske strukture unutar Kluba, jer želja Dunav Osiguranja, da bude naš partner, odlično oslikava put kojim želimo da ide NK „Bosna“. Također, ispred UO želim da se zahvalim ljudima iz Dunav Osiguranja, koji su bili i više nego korektni u ovim pregovorima.“
Oduševljenje sporazumom nije krio ni gosp. Nermin Žutić, direktor sarajevske filijale:
„Drago mi je što smo finalizirali ovaj sporazum i što će Dunav Osiguranje u narednom periodu biti sponzor NK „Bosna“ Visoko. Uvidjeli smo da u visočkom kolektivu pušu pozitivni vjetrovi, pa smo se odlučili pomoći jedan izuzetno ambiciozan tim ljudi. Svakako se nadam da će naša suradnja biti još jača u budućnosti.“
Princip poslovanja Dunav Osiguranja je da teži da klijentima ponudi kompletnu paletu proizvoda i usluga za prevenciju i pokriće rizika koji ih okružuju, vodeći računa da svakom proizvodu uskladi cijenu i kvalitet.
Vizija ove kompanije je da stvori stalnu prednost na tržištu obezbijeđujući svojim osiguranicima, saradnicima i poslovnim partnerima proizvode, usluge i poslovne odnose koji imaju veću vrijednost od drugih. Cilj je da gradi uspješnu i sigurnu poslovnu budućnost za sve one koji rade i sarađuju sa ovom komapnijom.

Scroll to Top