Druga provjera visočkih nogometaša, NK “Bosna” slavila protiv ekipe Sašk Napredak

image

Danas je na pomoćnom terenu stadiona Luke u Visokom, visočki predstavnik u drugoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine (Centar), u okviru priprema za početak proljetnog dijela prvenstva, odigrao još jednu pripremnu utakmicu protiv ekipe Sašk Napredak iz Sarajeva. 
U sjajnom sportskom nedjeljnom popodnevu Visočani su pokazali sjajnu igru na terenu te su uz dva gola Čabaravdića slavili rezultatom 2:0, pokazujući tako dobru formu i sjajnu atmosferu među igračima pred nastavak prvenstva u kojemu ih čeka borba za prvo mjesto, koje bi im osiguralo povratak u prvu ligu FBiH.
Napominjemo, prvu prvenstvenu utakmicu u proljetnom dijelu prvenstva ekipa Bosne će igrati 14. 03. pred domaćom publikom, protiv direktnog konkurenta za prvo mjesto, ekipe Tošk iz Tešnja, gdje bi pobjeda visočke ekipe značila mnogo za razrješavanje stanja na tabeli, gdje vrijedi napomenuti da je ekipa iz Visokog jesenji dio sezone završila kao prvak sa 34 boda na tabeli, što je jedan bod više od ekipe Tošk Tešanj. 
Nadamo se da će u proljetnom dijelu sezone NK “Bosna” opravdati status favorita i zablistati u mečevima koji će biti odlučujući za osvajanje titule i prolazak u viši rang takmičenja, a zasigurno da ovakve provjere govore kako tu ima mnogo želje i volje da se takvi rezultati ostvare. 

Scroll to Top