“Demoni” kao nekad organizovano po pobjedu u Usoru i povratak u Prvu Ligu Federacije

U posljednjem kolu Druge lige – Centar koje se igra u nedjelju i u kojem NK Bosna gostuje u Usori Visoko bi moglo slaviti osvajanje prvog mjesta i povratak tamo gdje nam i jeste mjesto na putu do slave kakvu smo imali sredinom devedesetih. Potrebna nam je pobjeda, bolji smo, zaslužili smo prvo mjesto. Tokom cijelog prvenstva bili smo lideri na tabeli, realnost je povratak u drugi rang nogometnog takmičenja u BiH.

Ovim povodom Upravni odbor NK Bosna odlučio je za sve istinske i najvatrenije navijače organizovati čak tri autobusa za popularne “Demone”. Kako saznajemo već se vrše pripreme da kao nekad u najbolje vrijeme visočkog nogometa “stari” provjereni “Demoni” sa mladim snagama daju potrebnu podršku igračima na terenu kako bi se ostvarila pobjeda koja znači i prvo mjesto.

Utakmica se igra u 17.30 sati, a svi zainteresovani za put na utakmicu u Usoru treba du budu u 13.00sati ispred stadiona Luke odakle se organizovano ide po pobjedu. Kako Visoko.co.ba nezvanično saznaje ukoliko se ostvari pobjeda i ukoliko Bosna ovjeri povratak u Prvu ligu Federacije BiH planirana je i proslava na gradskom trgu ispred Općine Visoko nakon povratka igrača i navijača iz Usore.

www.visoko.co.ba

Scroll to Top