Veliko hvala Goranu Džuranoviću

image

Uprava NK „Bosna“ Visoko pokrenula je akciju “Bosnaši za Bosnu”. Cilj akcije je da svi igrači koji su nastupali za NK „Bosna“, a trenutno borave izvan prostora BiH, svojim skromnim doprinosom pomognu rad NK „Bosna“ Visoko. Ovoga puta je to fudbalska lopta Brazuka, a na pomenutu akciju se odazvao na poziv svog prijatelja Mirze Laletovića bivši igrač omladinskih selekcija NK Bosna Visoko Goran Džuranović, koji dugi niz godina živi i radi u Portlandu a koji je igrao u generaciji sa Jazićem, Buljinom, Šekerovićem, Salčinovićem, Kilalićem, Jašarspahićem, Džuranovićem I., Ihtijarevićem, Ferhatom i legendarnim trenerom Asimom Limom Hasetom.

Kako nam je rekao Mirza Laletović, Goran je poslao 5 Brazuka, ćunjeve i još dosta sportskih rekvizita. Ovom prilikom mu se Uprava kluba zahvaljuje što nije zaboravio na trenutke koje je proveo u Visokom i NK „Bosna“ Visoko.

Također uprava kluba poziva i ostale bivše igrače da se odazovu pomenutoj akciji, a sve u cilju, prije svega razvoja omladinskog pogona NK „Bosna“ Visoko.

Scroll to Top