Adnan Zamer Hodžić: Poštovanje i respekt svim protivnicima, mjesta na vrhu ima samo za jednu i najbolju ekipu a to je Bosna Visoko

Nogometaši Bosne su već sedam dana na pripremama u Mostaru, a do sada su odradili 10 treninga i odigrali dvije utakmice.

O uslovima u Mostaru, ambicijama u nastavku prvenstva razgovarali smo sa iskusnim veznjakom Hodžić Adnanom koji se vratio iz premijer lige da pomogne klubu u kom je napravio prve nogometne korake.

Prije svega da vam se zahvalim što ažurno pratite rad ekipe i izvještavate javnost o aktivnostima, rezultatima i radu, ne samo putem oficijelne stranice nego i oficijelnih prezentacija kluba na društvenim mrežama kao što su facebook, twittter, instagram itd.

Što se ekipe tiče, radimo prema planu šefa stručnog štaba i svi su maksimalno koncentrisani na zadate ciljeve, nadam se da ćemo ovo do kraja odraditi bez problema i bez povreda.

Sutra igramo posljednju provjeru pred povratak u Visoko i nadam se da ćemo je odigrati kvalitetno kao i sve dosadašnje i vratiti se u Visoko potpuno spremni za nove izazove.

Ekipa Metaleghe je svakako izazov za našu ekipu jer je riječ o ekipi iz najvišeg ranga takmičenna, međutim večinu ovih momaka još uvjek boli prošlogodišnji neugodan prvenstveni poraz iz Jajca zbog kojeg ulazimo još jače u ovu utakmicu, moramo namiriti stare račune!!! Šalu na stranu, svi smo spremni za ovaj izazov i koga god trener odabere za ovu utakmicu siguran sam da će dati svoj maksimum.

Generalno uslovi u Mostaru su vrhunski i koliko sam imao priliku da razgovaram sa predsjednikom i članovima uprave, Mostar će biti naša baza za budućnost. Kada su ambicije u pitanju, nisam došao da tavorim s klubom u Prvoj ligi, želimo iskorak i Premijer ligu u Visokom. Konkurencije se ne bojimo, pa pogledajte kako se spremamo mi a kako ostale ekipe?? Tek su dva, tri kluba ove sezone odradila pripreme van grada iz kog dolaze.

Poštovanje i respekt svim protivnicima, mjesta na vrhu ima samo za jednu i najbolju ekipu a to je Bosna Visoko, rekao je za klupsku stranicu Adnan Zamer Hodžić.

NKB Press

Scroll to Top