Najava: FK Sarajevo – FK Velež

ulaznice-za-velez-pustene-u-prodaju

Fudbalski klub Sarajevo u subotu, 16. augusta, dočekuje Fudbalski klub Velež u sklopu 3. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine. Utakmica na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase” počinje u 20.15 sati.

Bordo klub, tražit će treću pobjedu u ligaškim utakmicama, a kako bi naši igrači uspjeli u tome, potrebna im je velika podrška navijača.

Cijene ulaznica za nadolazeću ligašku utakmicu Sarajeva su sljedeće:

Sjever “Vedran Puljić” – 5 KM, “Istok” – 8 KM, “Zapad” – 10 KM.

Ulaznice u slobodnoj prodaji se mogu kupiti online, putem portala www.kupikartu.ba, na ovlaštenim prodajnim mjestima KupiKartu.ba širom Bosne i Hercegovine, zatim, u oba Bordo Fan Shopa (#1 u prostorijama Kluba u ul. M.Tita 38b/I i #2 u Bezistanu na Baščaršiji), te na uličnim prodajnim mjestima u gradu Sarajevu, od danas.

Na dan utakmice, ulaznice će biti moguće kupiti i u prodajnim kućicama oko Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović Hase” na Koševu, koje se otvaraju u 18 sati, te će biti otvorene sve do 20:30 sati.

Dame, kao i djeca do 14 godina sa aktivnom BIJELOM, odnosno BORDO članskom kartom, za ovu utakmicu imat će besplatan ulaz.

Ovim putem želimo informisati sve naše navijače, vlasnike ulaznice za prošlu domaću utakmicu Sarajeva, protiv Zvijezde iz Gradačca, koja nije odigrana, da iste mogu zamijeniti za ulaznice za utakmicu protiv Veleža, u petak, 15 augusta.

Ulaznice se mogu vratit, odnosno preuzeti nove u periodu od 9 do 16 sati u odjelu za članstvo Fudbalskog kluba Sarajevo, ul. Maršala Tita 38/b, sprat I.

 

 

Scroll to Top