Upravni odbor odobrio sporazumni raskid ugovora Goralija Adisu

Upravni odbor NK Bosna Visoko sa predsjednikom Kadrić Nerminom na čelu odobrio je zamolnicu stopera NK Bosna, Goralija Adisa, za raskid važećeg ugovora kako bi mu se omogučilo rješavanje egzistencijalnog pitanja jer mu je za povratak u matični klub između ostalog obećano zaposlenje.

Obzirom da je za vrijeme angažmana u NK Bosna, Goralija Adis dao odličan doprinos uspjesima kluba te se profesionalno ponašao spram klupskih obaveza, Upravni odbor donio je odluku da udovolji zamolnici i da ispisnicu.

Prije svega želio bi da se zahvalim visočkoj publici i navijačima na fenomenalnoj podršci u protekle dvije godine. Ono što želim da istaknem jeste korektnost čelnih ljudi kluba u prvom redu predsjednika Kadrića, podpredsjednika Hajlovca te sportskog direktora Laletovića koji su razumjeli moju potrebu povratka u matični klub, te mi bez problema omogučili raskid jednogodišnjeg ugovora koji smo potpisali. Zahvaljujem se i svojim suigračima, šefu i stručnom štabu te svim ostalim ljudima involviranim u rad kluba, Visoko će mi ostati u posebnom sječanju za cijeli život rekao je Goralija za naš portal.

Upravni odbor NK Bosna Visoko želi mnogo sreće Goraliji u nastavku karijere .

 

Press NKB

Scroll to Top