SO “Kroko” Visoko novi sponzor NK Bosna

Danas je u prostorijama NK Bosna Visoko potpisan sponzorski ugovor sa SO Kroko Visoko. Ugovor je potpisan do kraja sezone 2015/2016.
Predstavnici kluba nisu krili zadovoljstvo novim ugovorom, što je samo potvrda ispravnog i kvalitetnog rada UO NK Bosna u posljednje tri godine, kao i sama potvrda društvene odgovornosti gospodina Efendire.
“Ja moram da pohvalim rad UO NK Bosna koji je u posljednje vrijeme napravio značajne rezultate kako na građenju infrastrukture tako i na sportskom planu.
Ovim mladim ljudima koji vode klub potrebna je podrška cjelokupne lokalne zajednice, da bi se stvari i dalje odvijale u pozitivnom smjeru. Dovoljan je podatak da omladinski pogon NK Bosna broji preko 150 članova, odnosno dječaka koji su “sklonjeni sa ulice” i od svih poroka današnjice, a koji imaju vrhunske uslove na stadionu Luke”, kazao je gospodin Faruk Efendira ispred SO Kroko Visoko.
“Kroko” Visoko osnovan je 1986. godine, a osnovna djelatnost mu je proizvodnja kožne galanterije. Inače, gospodin Efendira Faruk je nastavio tradiciju svog oca i djeda koja traje preko 100 godina.

Scroll to Top