SECOM doo nastavlja suradnju sa NK Bosna Visoko

Danas je u našim prostorijama potpisan sponzorski ugovor između NK Bosna Visoko i naše visočke kompanije SECOM .Ugovor je potpisan za predstojeću polusezonu 2018/2019.
Kolektiv NK Bosna Visoko se zahvaljuje direktoru Mirzi Semiću na potpisanom ugovoru te pozivaju građane da podržavaju domaće kompanije.

“SECOM doo Visoko je respektabilna firma u oblasti proizvodnje masivnih lijepljenih drvenih bukovih ploča, namještaja i briketa po zahtjevima kupaca na domaćem i tržištu EU. Rukovodstvo firme se pridružuje općim nastojanjima da sa svojim ukupnim djelovanjem postigne optimalnu potrošnju prirodnih resursa i izbjegne zagađivanje zemlje, zraka i vode te ugrožavanje zdravlja ljudi, biljaka i životinja”

Naša proizvodnja se sastoji od:
Proizvodnja namještaja,proizvodnje širinskih ljepljenih ploča,proizvodnje briketa,gazišta,proizvodnje rezane građe,sušioničkih kapaciteta i ostalih elemenata od drveta
POSLUJEMO PREMA ISO standardima
U našim proizvodnim kapacitetima primjenjujemo evropske i svjetske standarde upravljanja kvalitetom, tako da su svi naši proizvodi proizvedeni po najstrožim standardima upravljanja.
Poslujemo prema

ISO 14001 ISO 9001 i FSC™ CoC.

Scroll to Top