SARAJEVO OSIGURANJE i McDonald’s BiH NOVI SPONZORI NK BOSNA VISOKO

Potpisan novi-stari ugovor sa Sarajevo Osiguranjem i novi ugovor sa McDonald’s BiH.

Upravni odbor NK Bosna Visoko želi da informiše javnost sa velikim zadovoljstvom da su potpisana dva ugovora sa dvije renomirane kompanije a to su Sarajevo Osiguranje i McDonald’s BiH.

Misija, vizija i vrijednosti društva Sarajevo Osiguranja

Misija Društva je obavljanje djelatnosti osiguranja u skladu sa zakonom i pravilima struke osiguranja  u cilju obezbjeđenja:

–    ekonomske zaštite  i sigurnosti osiguranika
–    razvoja kulture osiguranja
–    razvoja struke osiguranja
–    povećanja povjerenja osiguranika sa svakom izdatom policom i isplaćenom štetom
–    povećanja socijalne sigurnosti zaposlenih radnika
–    podsticanja zapošljavanja

Uprava kluba se zahvaljuje Sarajevo Osiguranje i gospodinu Zijad Breščić na sponzorstvu prema našem klubu odnosno na nastavku saradnje.

 

McDonald’s BiH

Kao vodeći lanac brze usluge u svijetu i u Bosni Hercegovini, McDonald’s je jedan od najvećih svjetskih brendova, poznat po izrazito visokim standardima i sinonim je za brzu i ljubaznu uslugu, najkvalitetnije proizvode, čiste i ugodne lokacije te vrijednost koju gost dobije za svoj novac – to je zapravo i formula našeg uspjeha na koju smo ponosni.

Od jula 2011. godine kada je u samom centru Sarajeva, u ulici Maršala Tita na broju 36, otvoren prvi McDonald’s u BiH kontinuirano ulažemo u razvoj našeg poslovanja, iz godine u godinu otvaramo nova radna mjesta i poboljšavamo našu ponudu te nastojimo našim gostima uvijek pružiti samo najbolje.

Cilj nam je da gosti prepoznaju našu vrhunsku kvalitetu i uslugu te se kod nas osjećaju ugodno i dobrodošlo. To je zapravo i bit McDonald’sovog svjetski poznatog „i’m lovin’it“ slogana – ovdje smo kako bismo gostima pružili malo i jednostavno životno zadovoljstvo koje si mogu s lakoćom priuštiti kada god to požele rekao nam je direktor McDonald’s BiH Haris Ihtijarević.

Uprava kluba se zahvaljuje McDonald’s BiH i direktoru McDonald’s BiH našem sugrađaninu Haris Ihtijarević na sponzorstvu prema našem klubu.

Scroll to Top