PREVENT NOVI SPONZOR NK BOSNA VISOKO

NK Bosna Visoko danas je dobio novog sponzora za 2015/2016. godinu.

Naime danas su, predsjednik UO NK Bosna Visoko Faruk Ihtijarević i direktor Prevent Visoko gospodin Mirza Kahriman, potpisali sponzorski ugovor za predstojecu polusezonu.

Predsjednik UO NK Bosna Visoko Faruk Ihtijarević  izrazio je zadovoljstvo potpisanim ugovorom i zahvalio se ujedno Prevent grupaciji koja je bila jedan od sponzora izgradnje terena sa umjetnom travom na gradskom stadionu Luke Visoko. Faruk Ihtijarević je rekao da ugovor koji je potpisan sa Prevent grupacijom ce puno pomoci i olaksati rad upravnog odbora NK Bosna Visoko, te očekuje kako će pomenuta saradnja biti na još većem nivou u budućnosti.

Također, direktor Prevent Visoko Mirza Kahriman je zadovoljan sa potpisanim ugovorom i pohvalio je rad sadašnje uprave koja je uradila mnogo na stvaranju dobre infrastrukture odnosno svih preduslova za razvijanje sportasa a posebno djece. Direktor Kahriman na kraju je zaželio našem klubu mnogo srece u nastavku prvenstva. Upravni odbor NK Bosna Visoko se zahvaljuje ovoj vodećoj bh kompaniji na ukazanom povjerenju kao i činjenici da kontinuirano podržava razvoj lokalne zajednice.

 

Press NK Bosna Visoko

Scroll to Top