Pobjeda može promjeniti sve, svi na Pirotu!!!

NK Bosna Visoko je klub duge i svijetle nogometne tradicije, u svojoj historiji igrali smo mnogo sudbonosnih i histrojiskih utakmica, finale kupa BiH, super kupa BiH, utakmice za ulazak u premijer ligu, utakmice za opstanak, primjeri su iz novije historije kluba.

Na velikom broju sudbonosnih utakmica znali smo slaviti, pokazati karakter i pobjednički mentalitet. Istini za volju nekad ovakve utakmice i nisu završavale sretno po našu ekipu, ali ono što nas je uvjek krasilo i krasit će jeste činjenica da se nikada i nikome nismo predali u naprijed.

Pred nama je derbi sezone Prve lige FBiH, možda i presudna utakmica protiv glavnog konkurenta za ulazak u BHT Premijer ligu, ekipe NK Travnik koja se zaista nalazi u odličnoj formi, no predaje nema!!!! Idemo pokoriti Pirotu i vratiti prvo mjesto koje su nam preoteli u prethodnom kolu.

Navijačka skupina DEMONI poziva sve navijače visočke Bosne na derbi sezone!!!!

Pokorimo Travnik i napunimo Pirotu, povedite sa sobom svakog visočanina kojeg znate!!! Bosna nas treba više nego ikad, nema predaje, nema poraza, podrška klubu je stvar obraza!!!


Okupljanje navijača je u subotu 08.04.2017 godine u 13:00 ispred Stadiona Luke!!!

Za sve one koji su spremni bodriti naše momke u bitci za spas obraza, PREVOZ JE BESPLATAN!!!

 

#BudiBosna

 

 

 

 

 

 

Scroll to Top