Peti Sarajevo Holiday Market počinje 9. decembra, Bordo kućice otvaraju svoja vrata

Peti Sarajevo Holiday Market dodatno će ukrasiti prazničnu atmosferu u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, a isti počinje 9. decembra tekuće godine, te će trajati sve do 14. januara. Za sve navijače i simpatizere Fudbalskog kluba Sarajevo i ove godine, poput prethodnih, Bordo Fan Shop otvorit će svoja vrata i donijet će mnogo radosti svim pristalicama bordo boje.

U ovogodišnjem izdanju pomenute zimske manifestacije, zaljubljenici u bordo boju imat će mogućnost da oficijelne artikle iz bogate ponude klupskog Fan Shop-a kupe na dvije lokacije. Osim već poznate lokacije na Trgu Alija Izetbegović, Bordo kućica biće otvorena i na trgu ispred BBI centra. Za navijače i simpatizere Fudbalskog kluba Sarajevo, Bordo Fan Shop pripremio je bogat i zanimljiv sadržaj. Naime, u našim Bordo kućicama moći će se kupiti artikli kluba, a u prodaji će se naći dresovi, dukserice, jakne, majice, šalovi, stolni kalendari, zidni kalendari, zastavice, šolje, jastuci, privjesci, plišane igrače, olovke, upaljači, te mnogi drugi artikli.

U toku trajanja ovogodišnjeg Sarajevo Holiday Marketa bit će organizovano i druženje sa igračima prvog tima Fudbalskog kluba Sarajevo, a u ponudi će se naći i određeni artikli iz širokog asortimana Bordo Fan Shop-a sa specijalnim popustom.

Spomenimo i to da će kućice Bordo Fan Shop-a na Trgu Alija Izetbegović, te ispred BBI centra biti otvorene svakim danom od 10 do 22 sata.

Također, Fudbalski klub Sarajevo i ove godine organizuje dodjelu novogodišnjih paketića za najmlađe navijače i zaljubljenike u bordo boju. Prijave za novogodišnje paketiće vršit će se u našim Bordo kućicama na Sarajevo Holiday Marketu, a pozivamo vas da na vrijeme rezervišete vaš bordo novogodišnji poklon. Više informacija o novogodišnjim paketićima FK Sarajevo objavit ćemo uskoro na zvaničnoj web stranici kluba – www.fksarajevo.ba.

Fudbalski klub Sarajevo ovim putem poziva sve zaljubljenike u bordo boju da posjete, tradicionalno najljepše kućice na Sarajevo Holiday Marketu, kućice našeg kluba, te da na pomenutim mjestima kupe za sebe zvanične prozivode kluba.

Vidimo se na Sarajevo Holiday Marketu od 9. decembra do 14. januara!


Scroll to Top