Emin Efendira novi član Upravnog odbora

image

Upravni odbor NK Bosna Visoko sa zadovoljstvom obavještava  javnost da je novi član Upravnog odbora NK Bosna Visoko gospodin Emin Efendira,  direktor visočke društveno odgovorne firme MEGA-TRANS koja se bavi pružanjem  logističkih usluga  uključujući  transport, skladištenje, distribuciju, carinjenje kao i djelatnost konsaltinga na izradi fizibiliti studija kao i konsalting u oblasti optimizacije logističkih procesa i troškova.
 
Kako nam je rekao gospodin  Efendira  njegov ulazak u Upravni odbor NK Bosna Visoko je isključivo  iz razloga što Upravni odbor čine mladi ljudi željni dokazivanja i što rade u interesu svih građana općine Visoko a sve to sa puno emocija i elana. Takođe Efendira ističe da se vide veliki pomaci u samoj organizaciji kluba kao i infrastrukturi kompletnog stadiona što je temelj svakog zdravog početka. Na kraju  je istakao da svi privredni subjekti  sa  općine Visoko treba da se uključe u okviru svojih mogućnosti kako bi stadion i NK Bosna  dobili infrastrukturu kakvu Visoko i zaslužuje.
 
Upravni odbor na čelu sa predsjednikom Farukom Ihtijarevićem želi  mnogo sreće i uspjeha gospodinu Eminu Efendiri  u Upravnom odboru NK Bosna Visoko. 

Scroll to Top