Kovo Commerce novi-stari sponzor NK Bosna Visoko u sezoni 2017/18

NK „Bosna“ Visoko dobio je novog sponzora za 2017/2018. godinu. Član UO Muhamed Husić i vlasnik Kovo Galerije, Zekerijah Kovo, potpisali su jednogodišnji sponzorski ugovor sa kompanijom Kovo Commerce d.o.o. Visoko.

Predstavnik kluba, Muhamed Husić, izrazio je zadovoljstvo potpisanim ugovorom, te dodao kako očekuje da će pomenuta saradnja biti na još većem nivou u budućnosti. Također, Muhamed Husić je pozvao sve građane općine Visoko da u što većem broju postanu korisnici usluga koje im nudi Kovo Commerce, jer navedena kompanija pokazuje društvenu odgovornost dugi niz godina prema svim sportskim kolektivima koji egzistiraju na području općine Visoko i koja također pomaže socijalne kategorije sa naše općine Visoko što je za svaku pohvalu za razliku od drugih tržnih centara koji svoj profit ne ulažu u lokalnu zajednicu i ne ponašaju se domaćinski.

UO NK „Bosna“ Visoko ovim putem se zahvaljuje gospodinu Zekrijah Kovo na nesebičnoj pomoći kako našem klubu tako i ostalim sportskim kolektivima sa podrućja općine Visoko.

Scroll to Top