Kodro: Povike s tribina ne želim komentarisati

Sarajevo je pred svojim navijačima napravilo novi kiks, a ovoga puta se kući sa bodom vraća ekipa Čelika. Nakon utakmice, čini se da je najteže bilo treneru Mehi Kodri.

“Odigrali smo lošu utakmicu od početka do kraja. Jedino smo dobro igrali možda posljednjih desetak minuta prvog poluvremena. Ništa, šta je tu je”, rekao je Kodro koji je potom prokomentarisao skandiranje navijača koji prizivaju njegov odlazak:

“Ja sam tu, a o takvim stvarima sada niti mogu niti želim razmišljati. Pitanje o mojoj sudbini postavite ljudima koji su viši od mene u klubu, ja to ne bih komentarisao”.

“Kada se igra na jedan način i kada se ne dobije, onda se boljim čini onaj drugi. Dugo vremena sam u fudbalu i u ovoj formaciji smo odigrali dosta dobrih utakmica tako da ne vidim u ćemu je problem.”

Trener Sarajeva i dalje vjeruje u titulu, ali ističe da sa ovakvim pristupom i igrom Sarajevo ne zaslužuje biti ni treće.

“I dalje vjerujem da možemo osvojiti titulu, ali ako budemo ovako igrali onda ne možemo biti ni treći. Moramo pronaći način da igramo bolje. Ova ekipa ima glavu i rep, već šest mjeseci treniramo na isti način i moramo učiniti sve da popravimo dojam”.

sportsport.ba

Scroll to Top