Kadeti NK Bosna sa četiri pobjede neporaženi na startu proljetnog dijela Omladinske lige: NK Bosna – NK Metalleghe 6:2

Kadeti Nogometnog kluba Bosna iz Visokog sa sjajne četiri partije otvorili su proljetni dio sezone u okviru Omladinske lige centar, gdje su sa četiri pobjede najefikasnija ekipa protekla četiri kola. Jedina selekcija NK Bosna koja ne zna za poraz ovog proljeća, slavila je po dva puta u gostima i kod kuće, a danas je u Visokom ugostila ekipu Metalleghea iz Jajca, koja je bila samo još jedna u nizu od ekipa primoranih da kadetima Bosne prepusti bodove.

Visokih 6:2 glasio je rezultat nakon 90 minuta utakmice u Visokom, u kojoj je znatno bolja bila ekipa iz Visokog, te će nakon ovog kola mladi visočki nogometaši zauzeti treću poziciju Omladinske lige Centar.

Strijelci za NK Bosna Visoko u ovom susretu bili su izvrsni Smajlović, koji je najviše i doprinio porazu ekipe iz Jajca sa pet postignutih pogodaka, dok je jedan pogodak postigao Premčeski.

Ipak, do kraja prvenstva kadetima Bosne ostaje još deset kola borbe za trofej Omladinske lige Centar, a već u narednom kolu očekuje ih teško gostovanje kod drugoplasirane ekipe Žepča.

Scroll to Top