Ihtijarević, Husić i Laletović na svečanosti FK Sarajevo

PAPE HUSREF

Fudbalski klub Sarajevo organizovao je u subotu navečer svečanu dodjelu zahvalnica svima onima koji su pomogli i doprinijeli radu bordo kluba u 2014. godini.

Ova svečana manifestacija organizovana je u velikoj kongresnoj sali zlatnog sponzora našeg kluba, Hotela Holiday Sarajevo. Velikom broju prisutnih zvanica na samom početku ceremonije obratili su se Generalni direktor Fudbalskog kluba Sarajevo, Dino Selimović, te Predsjednik Upravnog odbora, Edis Kusturica, koji su se svima zahvalili na dolasku i podršci u minuloj godini.

Nakon obraćanja klupskih predstavnika, uručene su i nagrade dobitnicima novogodišnje nagradne igre “Isplati se biti član”, koju je FK Sarajevo organizovao od 11. decembra 2014. do 14. januara 2015. za sve navijače i simpatizere kluba koji su u pomenutom periodu postali članom kluba, obnovili ili produžili svoju članarinu.

Samoj dodjeli zahvalnica prisustvovao je i velikoj broj bivših igrača i legendi Fudbalskog kluba Sarajevo. Među prisutnima je bio i predsjednik NK Bosna Faruk Ihtijarević, kao i članovi UO NK Bosna Mirza Laletović i Muhamed Husić.

Prisutnima se kratko obratio i legendarni Vahidin Musemić, jedan od najboljih igrača u historiji Fudbalskog kluba Sarajevo i član šampionske generacije 1966/67 rekavši sljedeće:

“Drago mi je što sam ovdje sa svima onima kojima je Sarajevo u srcu. Igračima našeg kluba, ovim sjajnim mladim momcima, poručio bih da budu svjesni da igraju u najboljem i najljepšem klubu i da je čast nositi bordo dres.”, kazao je Musemić.

Na samom kraju manisfestacije, na binu su izašli svi igrači prvog tima Sarajeva i članovi stručnog štaba kako bi pozdravili sve prisutne i napravili par zajedničkih fotografija.

Oni su ispraćeni gromoglasnim aplauzom, sa željom za uspješan početak proljetnog dijela BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Scroll to Top