IGM d.d. nastavlja uspješnu suradnju sa NK Bosna Visoko

Napore Upravnog Odbora NK „Bosna“ Visoko je prepoznala još jedna društveno odgovorna kompanija iz Visokog. Inače, kompanije IGM je dugi niz godina pokrovitelj aktivnosti, koje se dešavaju u organizaciji našeg kluba, te je ovo nastavak jedne izuzetno dobre suradnje.
Ispred NK „Bosna“ je govorio gosp. Mirnes Gačan, član UO kluba:
„Izuzetno nam je drago da smo uspjeli osigurati nastavak suradnje sa ovom renomiranom kompanijom iz Visokog. Čelni ljudi IGM-a su nam izašli u susret, što znači da će u narednom periodu pomoći našem klubu u procesu stabilizacije. Nama je izuzetno bitno, da i ostali privredni subjekti slijede ovaj primjer, kako bi se NK „Bosna“ vratila tamo gdje joj je mjesto, a to je u vrh bh. fudbala.“
Direktor kompanije IGM, gosp. Mustafa Uzunalić, je rekao:
„Čast nam je što možemo da pomognemo rad UO NK „Bosna“ Visoko, jer u njima zaista vidimo entuzijazam za povratak visočke ekipe na stare staze slave. Nadam se da će ovo biti pozitivna injekcija za stabilizaciju, ali i razvoj kluba. Mi, iz komapnije IGM, ćemo se svakako potruditi da ovu suradnju dignemo na jedan još veći nivo.“ – kazao je gosp. Uzunalić, ističući kako je „Bosna“ pravi visočki brend, te da bi svi privrednici trebali participirati u ovom zajedničkom projektu.
Misija kompanije IGM je kontinuirano unapređenje uslova života i stanovanja, proizvodnjom i izgradnjom, te prometom najkvalitetnijih i najekonomičnijih, po međunarodnim standardima certificiranih građevinskih i njima srodnih proizvoda kao i usluga, radi maksimalnog zadovoljstva kupaca i uposlenika te zajednice.

Scroll to Top