Hodžić: Sloga je zaboravljena, radujemo se Zvijezdi

U nedjelju se igraju susreti 19. kola Prve lige Federacije naše zemlje. Lider Bosna iz Visokog u goste će Zvijezdi iz Gradačca.

U Visokom su imali mnogo žalbi nakon poraza u prošlom kolu od Sloge (2:1), a strijelac jedinog pogotka za lidera prvenstva u tom meču bio je Adnan Hodžić.

“Prošla utakmica je već zaboravljena i ne želimo se vraćati na nju. Atmosfera u ekipi je kao i prvog dana priprema, svi su skoncentrisani na jedan jedini cilj, a on se zove Premijer lige”, priča Hodžić za SportSport.ba.

U nedjelju Bosnu očekuje veoma težak ispit u Gradačcu.

“Radujemo se odlasku u Gradačac. To je pravi klub sa tradicijom i navijačima, a mi očekujemo fer i korektnu utakmicu. Neka pobijedi bolji”, jasan je naš sagovornik.

Bosna i pored poraza u prošlom kolu još uvijek tri boda u prednosti u odnosu na Travnik.

“Tri boda prednosti imamo, a još je mnogo bobova u igri. Mislimo samo o nama i našoj igri, te se nadamo Premijer ligi. Uskoro počinju radovi na stadionu tribine i ostalog, što je također pokazatelj naših ciljeva. Biti će neizvjesni, Travnik i GOŠK imaju isi cilj, kao i mi, a također “komšija” Rudar koji je uvijek nezgodan protivnik, pa možda i Orašje da se uključi u tu utrku. Samo neka najbolji ponese titulu i izbori plasman u Premijer ligu”, dodao je na kraju razgovora za SportSport.ba prvotimac Bosne Visoko Adnan Hodžić.

Scroll to Top