Partneri: FK Sarajevo donirao sportsku opremu NK Trijumf

FK-Sarajevo-1

U prostorijama Fudbalskog kluba Sarajevo, ugostili smo predstanvike Nogometnog kluba “Trijumf”, ekipe, koja se takmiči u općinskoj ligi Visoko.

Fudbaleri Trijumfa, jesenji dio polusezone okončali su kao prvoplasirana ekipa na tabeli, sa učinkom od sedam pobjeda, na sedam odigranih utakmica. Međutim, taj uspjeh, postignut je u izuzetno teškim uslovima za treniranje, a upravo je to bio I razlog posjete Fudbalskom klubu Sarajevo.

Naime, naš klub, odavazvao se na poziv Nogometnog kluba “Trijumf”, te je istom uručio donaciju u vidu sportske opreme, kako bi fudbaleri ekipe iz Podvinca imali potrebne rekvizite za pripreme uoči početka proljetnog dijela sezone.

Drago nam je što smo posjetili Fudbalski klub Sarajevo, I što nam je bordo klub izašao u susret I pomogao nam. Zaista, takva podrška za nas je od velikog značaja na čemu se ispred kluba zahvaljujem Fudbalskom klubu Sarajevo I nadam se, da je ovo početak naše uspješne saradnje sa Sarajevom”, kazao je Miralem Spahić, sekretar Trijumfa.

Uručenom donacijom u vidu sportske opreme, Fudbalski klub Sarajevo još jednom je pokazao angažman u poboljšanju uslova u bosanskohercegovačkim klubovima, s ciljem unaprijeđenja kvalitete fudbala u našoj državi uopćeno.

 

Scroll to Top