Demoni vas pozivaju: U nedjelju organizovano na gostovanje u Travnik!

Uprava Navijačke skupine Demoni iz Visokog poziva sve iskrene navijače našeg kluba, NK Bosna, da u nedjelju, 23. 08. 2015. godine, dođu ispred stadiona Luke, od 11:00 sati, odakle će se organizovano krenuti na gostovanje u Travnik.

Uprava kluba na čelu sa Nerminom Kadrićem – Bucom obezbijedila je autobus koji će prevesti sve iskrene navijače kluba do odredišta, tačnije do stadiona Pirota u Travniku, gdje će Bosna igrati utakmicu u okviru trećeg kola Prve lige Federacije BiH, protiv ekipe NK Novi Travnik.

Prije samog polaska navijača održat će se i radni sastanak, kako bi se dogovorili detalji navijanja i kako bi ovo gostovanje proteklo bez i najmanjeg problema.

Demoni pozivaju samo provjerene navijače, starije članove i simpatizere kluba, koji će sigurno, svih 90 minuta bodriti svoj klub do pobjede, kojom bi Bosna na početku sezone osigurala važnu prednost i vodstvo na tabelu.

Još jednom se zahvaljujemo upravi kluba i Nerminu Kadriću – Buci, finansijeru prevoza, a na svima nama koji krenemo u nedjelju na gostovanje je velika odgovornost da opravdamo ovo povjerenje uprave i podržimo mlade igrače, koji će vjerujemo dati sve od sebe.

BUDI BOSNA!!!

Scroll to Top