Najava utakmice 22 kola Prve lige FBiH

IMG 0985

U gotovo najvažnijoj prvenstvenoj utakmici u borbi za opstanak i koliko toliko bjeg iz opasne zone, nogometaši NK Bosna u subotu 20.04.2013 godine sa početkom u 16:30 h, dočekuju neugodnu ekipu Budučnosti iz Banovića koja je u prošlom kolu kiksala odigravši remi na svom terenu, te če zasigurno pokušati da to nadoknadi u susretu sa našim nogometašima.

Imperativ za ekipu Bosne u ovoj utakmici je isključivo pobjeda koja bi donijela ulazak u nešto mirniji nastavak prvenstva i manje neizvjesnosti u borbi za opstanak. Ekipa Bosne je imala 10 dana da se psihički i fizički pripremi za ovu utakmicu, te se nadamo pobjedi.

Prvih 11 je manje više poznato, ostaje da se vidi jedino ko če zauzeti poziciju zadnjeg veznog, dali će to biti ove sezone odlični Adnan Smajić koji je nažalost zbog porodičnih problema propustio ove mini pripreme, ili će strateg Ištuk priliku dati nekom od igrača koji su na toj poziciji igrali tokom priprema u Makarskoj. Bilo kako bilo, pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu na utakmicu i podrže naše momke.

Scroll to Top