Alma Ras nastavlja sa podrškom NK Bosna

Bosanskohercegovačka kompanija Alma Ras, brend lider u proizvodnji i prodaji kvalitetnog donjeg rublja i spavaćeg programa, obnovila je ugovor sa NK Bosna, te na taj način direktno pomogla ovom klubu za narednu sezonu.

Alma Ras od svojih početaka pa sve do danas kontinuirano pomaže lokalnoj zajednici, kroz sve segmente društva, stoga i ne čudi nastavak saradnje.

“Srcem se zahvaljujem kompaniji Alma Ras koja nas podržava duži niz godina, pa čak i onda kad je NK Bosna bila u najtežim situacijama.

Činjenica je da Alma Ras ima status društveno odgovorne kompanije koja zajedno sa svojim vlasnicima čini da BiH bude onakva kakvom je svi želimo. Shodno tome, kao dugogodišnji član uprave NK Bosna pozivam građane BiH da podržavaju sve domaće brendove koji su izuzetnog kvaliteta, a koji su društveno odgovorni prema svojoj lokalnoj zajednici.
Kompanija Alma Ras taj kvalitet dokazuje kroz opremu koju koristi klub NK Bosna brenda Manners, te kroz svoje ostale vlastite brendove”, riječi su g. Muhameda Husića, člana uprave NK Bosna.

“Svjesni smo značaja naše podrške sportskim klubovima i velika nam je čast podržati klub NK Bosna u čiji uspjeh čvrsto vjerujemo. Nadamo se da će nastavak saradnje dodatno doprinijeti boljim rezultatima ovog kluba, a koji će voditi još zapaženijim uspjesima”, istakla je Mervana Muhović, PR
kompanije Alma Ras.

Danas, Alma Ras broji 18 maloprodajnih butika i tri outleta širom BiH, a zahvaljujući kvalitetu i vrhunskim kreacijama otvorila je put ka regionalnom tržištu počevši od Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Kosova, pa sve do Slovenije.

Scroll to Top